Hanurin hinkkaaminen penkkiin kannatti

Näin itsenäisyyspäivän aamuna, minulla on ollut sopivasti aikaa perehtyä statistiikkaan nettisivujeni taustalla.

Tietenkin ”sopiva” ajankäyttöni johtuu ulkona paukkuvasta pakkasesta, ja siitä että olen läpeensä mukavuudenhaluinen ihminen.”

Nettisivuillani vierailleiden kävijämäärien perusteella oma mukavuuden haluisuus on ollut tuhansien, ja taas tuhansien lukijoideni ilon aihe, mitähän se kenenkin mukavuudenhaluisuudesta ikinä kertookin.

”kaikenlaisen työn tilalle on helppo keksiä ilmanaikuista, muka tärkeää tekemistä”

Todellisuudessa blogin kirjoittaminen saattaa jonkun mielestä olla täysin tyhjänpäiväistä ajan hukkaa, mutta sitä se ei ole ollut, ainakaan kävijämäärien ja pikkuhiljaa lisääntyneen puhelin-, ja sähköpostiliikenteen määrän perusteella.

Kaikki blogikirjoitukset ovat syntyneet virallisen työajan ulkopuolella yhtä lukuun ottamatta, ja kirjoittaminen itsessään on toisinaan tuntunut enemmän kuin työläältä.

”työaika, on yrittäjälle erikoinen käsite, mikä tahansa aika on työaikaa”

 Yrittäjänä meidän alalla olen varmasti melkoinen poikkeus siinä mielessä, että haalarihommat olen jättänyt ihan täysin suosiolla henkilökunnan hoidettavaksi, ja keskittynyt täysin yritykseni kehittämiseen. Tällä tavoin olen saanut vuorokauteeni arvokkaita lisätunteja kasvattaakseni yrityssuhteiden määrää entisestään, lisäksi blogikirjoittelulla olen saanut valtavasti uusia kontakteja ympäri Suomea.

Nettitilastojani tutkaillessa voin olla erityisen tyytyväinen Suomessa hallitseviin sääoloihin, ja omaan nerokkaaseen tapaani vältellä ulkona liikkumista a) liian kylmällä b) liian lämpimällä c) liian märällä d) liian tuulisella ja e) ylipäätään säällä, toisaalta sanalla ”liikkuminen” saattaa olla myös ratkaiseva painoarvo.

Ennen kaikkea täytyy olla nöyrän tyytyväinen valitsemaani markkinointiin, se on ollut edullista saamieni yhteydenottojen määrään suhteutettuna, sekä tavoittanut enemmän ihmisiä kuin olisin osannut odottaakaan.

Blogitekstin synty onkin sitten oma prosessinsa, vaikka vilkkaan mielikuvituksen omaankin, on sen saattaminen jollain tavalla luettavaan muotoon toisinaan varsin haasteellista, ainakin näin ammattikoulupohjalta. Kummallista kyllä, kirjoitustaidoistani huolimatta juttuni on otettu erittäin hyvin vastaan, sitä kait todistaa kymmenet tuhannet seuraajani.

Aion myös jatkossa kirjoitella blogiini mitä ikinä mieleen juolahtaakin, se on oma tapani potkia itseäni laiskaan ahteriini, toisaalta sen olen myös itselleni luvannut, etten väkisin aio yhtäkään tekstinpätkää julkaista, joten julkaisutahti tulee olemaan epäsäännöllistä myös tulevaisuudessa, koettakaa kestää.

Toisinaan minulle ehdotetaan aiheita blogitekstiksi, siinä on se ongelma, etten millään osaa keksimällä keksiä kirjoitukseni sisältöä, mikäli aihe ei ole täysin tuttu, tai ei muuten ole aiheena itselleni ajankohtainen, siitä syystä en tartu muiden ehdotuksiin, ainakaan välittömästi, toki niitä saa edelleen minulle ehdotella, ehkäpä siitä saan potkua perehtyä muita kiinnostaviin aiheisiin.

 Yhtään negatiivistä palautetta en ole vielä tietoisuuteeni kirjoittelustani saanut, toisin sanoen kukaan ei ole vielä vetänyt pakastevihanneksia nenäänsä, toki kirjoitusvirheistä olen kuullut kerran mainittavan, mutta ne seikat painelen tyylikkäästi villaisella, enkä aio siitä välittää pätkääkään.

Hyvää itsenäisyys päivää 2016, ja kiitokset kaikille lukijoilleni.


06.12.16 Kategoria: Yleistä